Marttojen yhteistyössä aloitamme kevään kurssit ruisleivänteolla 20.2.2016 klo 9-14.

Kurssilla tutustumme ruisleipätaikinan valmistukseen ja tekovaiheisiin (juurimenetelmällä).Kurssi kestää n.5 tuntia. Aloitamme klo 9 ruisleipätaikinan alustuksella (juureen tehty taikina on aloitettu edellisenä päivänä), välissä on kohotusta ja leipätaikinan työstöä ja jälleen kohotusta. Kohotusten aikana juomme uutteruuskahvit kera suolaisen/makean purtavan. Omia eväitäkin voi myös ottaa mukaan.

Kohotukset kestävät n. tunnin kerrallaan, joten aikaa seurusteluun ja vaikkapa käsityön tekoon on hyvin. Jokainen kurssilainen saa kokeilla leipätaikinan alustusta ja tietenkin leipoa oman ruisleivän. Leivät paistamme perinteisesti leivinuunissa arinalla. Kurssimaksu on 15e/hlö johon sisältyy kahvitus ja tekemäsi ruisleipä. Maksun voi suorittaa kun saavut paikalle. Kurssille mahtuu 10 hlö ja ilmoittautumiset minulle 17.2.2016 mennessä. Puh: 040-6350211 tai sähköpostilla info@lepetitkammar.fi.

Kysy lisää jos jokin asia jäi askarruttamaan! Kurssi pidetään kotonamme os. Lamperilantie 562, 72100 Karttula.

Ruisleiväntuoksuisin terveisin

Anna-Riikka ja Karttulan Martat